dissabte, 5 de febrer del 2022

02.- En Rafael Ferré Masip un prioratí de Vida Creixent.-

 Ha estat pregoner de la festa major de sant Blai 2022 de Cabacés.-

La seva "Veu" l'escoltarem en el proper programa de ràdio Falset PriOrem PrioRaT del mes de febrer. Dissabte dia 19 de febrer a partir de les 11 hores del matí o bé a:

                                             Ràdio Falset - 107.6 FM - Priorem Priorat (radiofalset.cat)

En Rafael Ferré Masip un prioratí de Vida Creixent.-

Rafael Ferré Masip, nat en el 1936 a Cabacés, fins els 12 anys va viure i estudiar al poble, després va estudiar a l'institut públic de batxillerat de Reus, tot seguit completà els estudis d'enginyeria industrial a l'Escola Superior d'Enginyeria a Barcelona. Va treballar primer a una fàbrica de televisors, després a la Pegaso on va ser responsable de planificació i incorporà la informàtica al disseny, al jubilar-se als 55 anys entrà de professor a la UPC, època que va escriure 5 llibres, sobre  màquina automàtica i el dissseny, dirigint el projecte adscrit a l'Institut Català de Tecnologia on va fer aportacions científiques en la tecnologia industrial. 


Dos dels seus llibres editats

Participava en Vida Creixent a sant Joan d'Horta i ara al Priorat a Cabacés

Enguany en el 2022, ha estat pregoner de la festa major de sant Blai de Cabacés, on primer ha tractat una mica d'història sobre sant Blai en el poble, Catalunya i en el món. Tot seguit com va viatjà molt sovint a Madrid, per raó de feina, explicà la seva vivència de veure Cabacés de dalt de l'avió: una mare, imatge de les muntanyes, que abraça el seu fill el poble, per acabar amb una crida ferma en evitar polèmiques inútils, a favor de la unitat, la convivència i la concòrdia en el poble.

Ell visqué amb la seva família a Horta, Barcelona, soci actiu i membre de la Junta dels Lluïsos d'Horta, formà part també de Vida Creixent a la parròquia de sant Joan d'Horta i ara també és actiu a Cabacés (el Priorat). 

En el 1996 va rebre el premi Narcis Monturiol de la Generalitat de Catalunya, per les seves aportacions en el món industrial.

Què podem trobar a Vida Creixent?.

Un grup de persones que siguin capaces de parlar de la fe i així realment podem veure que tots creiem en el mateix ni  que practiquem de forma diferent, en la diversitat, compartint l'experiència de la vida.

En l'amistat, en l'espiritualitat i en l'apostolat

.

Més info sobre les seves publicacions.-

https://dialnet.unirioja.es/servlet/autor?codigo=221763

https://www.casadellibro.com/libros-ebooks/rafael-ferre-masip/34737

https://www.imosver.com/es/autor/ferre-masip-rafael/

https://ca.wikipedia.org/wiki/Premis_Narc%C3%ADs_Monturiol

Més info sobre Horta i Cabacés:

           Lluïsos d'Horta - Home (lluisoshorta.cat)

           Ajuntament de Cabacés | (altanet.org)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

10.- Trobada de Vida Creixent del mes de febrer. Cabacés.-

 Portem una mitjana anual de trobada mensual. Avui divendres dia 23 de febrer a les 19 hores a l'Abadia. Enguany tenim el suport de la l...